Aktiv livsstil på Workinntoppen

Med utsikt mot fjellene på Kvaløya, sol fra morgen til kveld og friluftsmuligheter rett utenfor dørstokken, er boligprosjektet på Workinntoppen en drøm for nåværende og fremtidige beboere.

Å flytte inn i leilighet kan åpne døren til en ny og aktiv livsstil. Det har Jens Tårnes erfart, etter at han byttet ut enebolig med en splitter ny leilighet på Workinntoppen. Det valget gleder de seg over hver dag!

 – Det er så enkel og kort vei opp til lysløypa. Man kan spenne på seg skiene rett utenfor stuedøra, og vipps er man i løypa som går langs hele øya. Bor du her kan du trimme så mye du vil, både vinter og sommer, stråler Tårnes.

 Den spreke pensjonisten har bodd på Workinntoppen siden 2016. Han trekker frem kvaliteten i boligprosjektet som er gjennomgående i alle ledd –inne i leiligheten, selve byggverket, fellesområdene og uterommet.

Nærhet til alt

Med 115 kvadratmeter har Tårnes plass til både barn, barnebarn og oldebarn når familien samles. Han er full av lovord om det unike boligprosjektet som ligger omtrent midt på Tromsøya.

 – Det er et veldig fint og fredelig område, og godt tilrettelagt for både unge og eldre. Det er nært alt – naturen, sentrum og Jekta. Vi har flotte innendørs garasjeanlegg og bussholdeplass rett utenfor blokka med gode forbindelser. Leilighetene på Workinntoppen kjennetegnes for størrelsen på balkongene. Her har man plass til å nyte de fantastiske forutsetningene til området.

 – Utsikten er upåklagelig, og det blir ikke bygget noe mer her så man har åpent utsyn til hele Sandnessundet, fjellene på Kvaløya og utover mot Eidkjosen. Vi har sol fra 8 om morgenen til 10 om kvelden. Når hun viser seg, da. Hittil i år har hun vært sparsom, flirer Tårnes som har en klaroppfordring til alle som kunne tenkt seg å flytte til Workinntoppen:

 – Bare slå til og flytt hit hvis dere har muligheter til det. Det er faktisk ingen ulemper med å bo her!

Fornøyde beboere

Wenche Odden Kvamme og Dag Little er eiendomsmeglerne som selger leiligheter

på Workinntoppen. De er overveldet over responsen fra de som har flyttet inn. Nå ser de frem til å ønske flere velkommeninn i nye hjem, og har leiligheter som er innflyttingsklare nå og flere som ferdigstilles i løpet av året.

 – Folk er kjempefornøyde. Det har blitt slik folk forventet at det skulle bli. Vi som har jobbet med Workinntoppen kan være stolte over resultatet, smiler Little.

 Det er fortsatt gode leilighetsalternativer for de som vil sikre seg drømmeboligen på Workinntoppen. Nå nærmer byggearbeidene seg slutten, da de to siste byggene, B4 og B5 ferdigstilles i år. De to siste byggene ligger helt på kanten mot vest og flere av leilighetene får veldig gode utsikts og solforhold.

 – Det er mange gode valgmuligheter her, alt fra 2-roms til 4-roms med hybel i forskjellige prisklasser, forsikrer Odden Kvamme som gjerne tar med seg interessenter rundt til de forskjellige boligene som fortsatt er disponible.

Fredelig boligfelt

Workinntoppen er et rolig, høyt beliggende og bilfritt område. All parkering finnes under bakkeplan, med heis opp til alle leilighetsplan. Dette skaper godt bomiljø.

– Utbygger og entreprenør har vært veldig flinke til å skape en fredelig atmosfære her oppe, sier Little.

I tillegg til store private balkonger og terrasser er det hyggelig opparbeidet fellesparkområde rundt byggene, til felles glede for beboere og alle som kommer på besøk.

– Jeg kan ikke huske å ha sett et boligprosjekt med så gode uterom og parkområder, sier Odden Kvamme og mener kvaliteten går igjen i alle ledd:

– Planløsningene, arkitekturen, fellesarealene – Workinntoppen er et gjennomtenkt prosjekt og utført med høy kvalitet. I tillegg har man beliggenheten, solforholdene og utsikten. Man blir positivt overrasket og enda mer begeistret når man kommer opp og ser hvor fint det er, avslutter Odden Kvamme entusiastisk.

Artikkelen er lånt fra Nordlys, se hele artikkelen HER. Artikkelen er produsert av NordlysLAB