BREEAM-NOR sertifisering i samarbeid med OBOS

Nå skal OBOS for første gang, i samarbeid med oss i Barlindhaug Eiendom, bygge boliger på Jessheim. I Kanalparken skal vi bygge cirka 290 flotte leiligheter over fire til syv etasjer, og har som ambisjon å bli BREEAM-NOR sertifisert.

Livet i Kanalparken

Det vil bli parkeringsplasser under bakken og fokus på gode uteområder mellom husene.  Leilighetene kommer i ulike størrelser – alt fra effektive ettromsleiligheter til romslige femromsleiligheter. Uteområdene blir grønne, med brosteinsbelagte gangstier, lekeplasser og møteplasser mellom husene for små og store.

Kun 15 minutters gange fra Kanalparken finner du Jessheim sentrum og Jessheim Storsenter. I Jessheim sentrum ligger jernbanestasjonen hvor du kan ta pendlertog til Oslo på 24 minutter. Velger du bilen, vil du være i Oslo på cirka 40 minutter, eller du kan ta bussen som har holdeplass omtrent 400 meter fra boligene. Du vil også være i umiddelbar nærhet til skole, idrettsanlegg og barnehager, i tillegg til dagligvarebutikk.

Dette prosjektet er registrert i Grønn Byggallianse og har som ambisjon å bli BREEAM-NOR sertifisert. BREEAM står for Building Research Establishment‘s Environmental Assessment Method, og er verdensledende på miljøsertifisering av bygninger.

Les mer om prosjektet her.