Bygger 100 nye leiligheter: – Prosjektet er helt unikt

Mens flere utbyggingsprosjekter allerede er påbegynt, planlegge Sudrheimgruppen og Barlindhaug Eiendom et splitter nytt boligprosjekt.

GLEDER SEG STORT: Trond Petter Robertsen, prosjektleder i Barlindhaug Eiendom (t.v.), Bente Jensen, salgssjef i Sudrheimgruppen, Ann Margareth Hutchinson, markedssjef i Barlindhaug Eiendom, og Martin Trøen, prosjektleder i Sudrheimgruppen, gleder seg veldig til å vise frem planene for utbyggingen. Foto: Tine Viktoria Buberg

 

Midt mellom villabebyggelse, næring, tog og grøntareal, skal tre blokker i fire-fem etasjes høyde etter planen bygges.

Ann Margareth Hutchinson, markedssjef i Barlindhaug Eiendom, gleder seg stort.

– Først og fremst er dette perfekt for pendlere. Toget er rett ved, og blokkene vil være vendt bort fra jernbanelinjen for å unngå støy. Disse leilighetene passer for unge som vil etablere seg og eldre som vil inn i noe mindre enn en enebolig – og alt imellom.

Sammen med Sudrheimgruppen skal det Tromsø-lokaliserte eiendomsfirmaet bygge omtrent 100 leiligheter på tomten bak togstasjonen, ved Eurekabygget.

Verken Hutchinson eller Martin Trøen, prosjektleder i Sudrheimgruppen, lar seg skremme at dette blir ett av mange utbyggingsprosjekter på Sørumsand.

– Det gjelder å skille seg ut, noe dette prosjektet virkelig vil. Dette prosjektet er helt unikt. Sørumsand, med sin korte vei til hovedstaden, er et sted å satse på, konkluderer dem.

Hutchinson, som ikke er lokalkjent på Sørumsand, synes det er veldig stas å få samarbeide med Sudrheimgruppen.

– De kjenner markedet, noe som er gull verdt. I tillegg har de visningskontor rett ved tomta, det har eg god tru på er prikken over i-en.

Viderefører historien

De kan friste med garasje, sportsboder og smarte hjem med effektive løsninger. I tillegg vil blokkene stå i stil med området rundt.

– Det blir mye teglstein. Vi er opptatte av å fortelle historien til området på en moderne og smart måte. Prosjektet kaller vi «Verkstedhagen» og det vil ligge nærme den planlagte legevakta i Verkstedgården, røper Trøen.

Det skal også anlegges en park mellom togstasjonen og boligene, rett ved Valstad kafé.

– Mange har jo hatt hjemmekontor og føler at mye av tiden blir brukt akkurat der. Derfor leker vi med tanken om å etablere egne kontorlokaler i noen kvadratmeter i første etasje.

Forutsatt at alt går som planlagt, håper utbyggerne at prosjektet kan legges for salg rundt påsketider neste år.

– Byggingen håper vi å komme i gang med i løpet av tredje kvartal 2021. Vi tror det er en åpning i markedet for så sentrumsnære boliger. Sørumsand er et sted i vekst, både hva gjelder boliger og næringsliv. Dette er et utrolig kult prosjekt som vi gleder oss til å vise fram, avslutter Trøen.

Les hele artikkelen her. Foto: Tine Viktoria Buberg