Ditt kjøp er vårt ansvar. For å gi deg best mulig service og oppfølging vil våre meglere og leverandører følge deg opp under hele kjøpsreisen.

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi vil at du skal ha all tilgjengelig informasjon for hånden og at du skal føle deg helt trygg på din bolig blir slik vi beskriver den, før du bestemmer deg.

Som utbygger er vårt fokus å følge byggeprosessen tett, sørge for at bygget får alle kvalitetene vi lover, og at bygget står klar til innflytting til avtalt tid. Derfor har vi meglere og leverandører som representerer oss i møte med deg som kunde.

Illustrasjonen under viser hvem som møter deg i de forskjellige fasene. Vi er alltid bak deg som din trygghet for hele kjøpsreisen.

 

Kompetanse

Våre meglere og leverandører er håndplukket av oss for å gi deg best mulig kvalitet og service. De er svært kompetente i sitt fag og følger våre strenge retningslinjer og kvalitetskrav for oppfølging. Skulle du på noe som helst tidspunkt være i tvil eller ha spørsmål; ta umiddelbart direkte kontakt med oss.

Rådgiving

Det kan være vanskelig å forholde seg til alle valgene et boligkjøp innebærer. Våre representanter er der for å gi deg de beste rådene sett fra ditt ståsted – alt fra finansiering og til hvor mange stikkontakter du bør ha – slik at du føler deg ivaretatt før, under og etter kjøpet.

Trygghet

Vi har vært i bransjen i 30 år og leverer boliger fra Svalbard i nord til Oslo i sør. For oss er hvert byggeprosjekt unikt. Vi mener vårt ufravikelige fokus på kvalitet, trygghet og langsiktighet har gjort oss til en troverdig og stolt utbygger. Du skal vite at dine rettigheter også er ivaretatt gjennom Bustadsoppføringsloven, Markedsføringsloven og Kjøpsloven.

Bli med oss i planleggingen og gjennomføringen av våre boligprosjekter! Klikk her