Flyttet bedriften ut av byen: – Nå er vi midt i smørøyet

I 2012 flyttet Kraemer Maritime AS inn i toppmoderne lokaler i Minken Næringspark. Næringsbygget er knappe 19 kilometer fra Tromsø, og bedriften føler seg mer tilgjengelig enn noen gang.

– Vi føler at vi er midt i smørøyet. Vi ligger veldig strategisk til med tanke på logistikk, både for mottak og leveranser, forklarer Stig Mathisen, avdelingsleder for Kraemer Maritime Tromsø.

 Fra lokalene i Ramfjorden sørger Kraemer Maritime for at kunder på skip og offshore-installasjoner langs Norges kyst får det de trenger av forbruksutstyr og proviant. Gode naboer i Minken Næringspark er essensiell for driften er mer effektiv en noen gang.

 

– Vi har storaktørene Asko og Bama «vegg-i-vegg», som vi henter varer fra flere ganger per dag. Når vi har våre største samarbeidspartnere så nært, får vi mye hurtigere varelevering til alle døgnets tider, stråler Mathisen. For et selskap som tar stolthet i sin solide kompetanse innen systematisk planlegging og koordinering av leveranser til alle sine kundegrupper, er det viktig første logistikkledd er så sømløst som nå.