Nå slipper de snart snømåking, plenklipp og vedlikehold

I flere år har Nora-Kristine Mathisen (41) og Torgeir Ingebrigtsen (53) drømt om å bytte ut 90-talls-eneboligen med en flunkende ny leilighet. Nå blir drømmen snart virkelig, med nykjøpt leilighet på Pynten – Harstad.

Paret er blant de første som har kjøpt leilighet i det nye Pynten, i vannkanten i nordre del av Harstad sentrum. Her har de sikret seg en av toppleilighetene i 8. etasje, som står klar på sensommeren 2022.

– Å flytte i leilighet er noe vi har tenkt på og drømt om lenge, og da Pynten-prosjektet dukket opp ble vi raskt overbevist om at dette var det riktige for oss, sier de.

Har fått nok av snømåkinga

I dag bor de i en romslig enebolig i Dalsletta. Torgeir bygde huset selv i 1995, og for 9 år siden flyttet Nora-Kristine inn. Her bor også Nora-Kristines sønn, William (14), og Torgeirs sønn, Runar (17). Eldstemann Nathaniel har nettopp flyttet ut.

– Jeg kjenner at jeg begynner å få nok av snømåking, særlig etter fjorårets vinter, i tillegg til alt annet som hører med av plenklipping, maling, fiksing og ordning. Da er det bedre å flytte før man blir alt for lei, sier Torgeir.

Han har bodd i enebolig siden han var 27 år, og føler seg ferdig med den tida. Nå er han mer enn klar nok for livet i leilighet som ikke krever noe vedlikehold, men fortsatt rommer alt han trenger.