Over 100 boliger solgt i Tromsøs nyeste boligområde

Med over 100 solgte boenheter på litt over et år har et av Tromsøs største boligprosjekter blitt en stor suksess før prosjektet engang er halvferdig. Fløylia begynner endelig å ta form og befolkningen kan nå få en titt på det nye området.

– Vi har en veldig god begynnelse, og vi har kommet på god vei, smiler Ann Margareth Hutchinson som er markedssjef i Barlindhaug Eiendom, og fortsetter:

– Nå er vi faktisk ferdig med all infrastruktur langs av Solstrandvegen og ned til E8, og det er her all småhusbebyggelse kommer. Så det er mye som har skjedd det siste året.

På Fløylia har det blant annet kommet en ny vei parallelt med Solstrandvegen med fortau og gatelys, og Solstrandvegen er også oppgradert med de samme fasilitetene, i tillegg til to store lekeplasser. Uteområdene har vært et viktig punkt i prosjektet for å skape tilhørighet og en møteplass også utenom boligene.

– Vi har et stort fokus på grøntområder og at det skal være luftig. I tillegg så får vi butikk, barnehage og egen skibakke med trekk. Jeg tror mange gleder seg til å kunne utforske Fløylia-området, forteller Hutchinson.

Trinn 7 for salg

Interessen for prosjektet og boligene har vært enorm fra starten, og har vokst mer og mer i takt med utbyggingen.

– Det har gått over all forventning! Det er helt fantastisk at det er så mange som har kjøpt og blitt Fløylia-beboere, forteller hun henrykt.

Og flere skal det bli. Trinn nr. 7 kom ut for salg 2. november. Dette trinnet skal inneholde rekkehus over to plan og små leiligheter. Etter hvert kommer også blokkbebyggelse for salg.

– Det er artig å se at interessentene liker produktet vårt. Spesielt ved blokka har vi merket tidlig interesse, og får flere spørsmål om denne, sier Hutchinson.

Utsikt fra første til øverste etasje

Hutchinson trekker fram utsikten som et stort pluss med området, og betrygger med at uansett hvor man kjøper seg bolig på Fløylia så skal man få en fengslende utsikt.

– Det er jo en veldig gunstig plassering i og med at det er i et vestvendt skrånende terreng. Om du kjøper i første eller øverste etasje så får du en flott utsikt mot fjellene i vest.

Prosjektet har lang vei igjen, men flere og flere trinn klargjøres for salg. Samtidig som noen av uteområdene allerede kan tas i bruk.

– Det er så gøy når man har sittet lenge med planleggingen, så ser man at ting begynner å ta form. Alle burde ta seg en tur bortover å se, avslutter hun.

Se artikkelen i nordlys her.