Med smarthus-klare bygg har Barlindhaug Eiendom, Miliarium Bolig og Mælen Holding, truffet godt i markedet!

Med smarthus-klare bygg har Barlindhaug Eiendom, Miliarium Bolig og Mælen Holding, truffet godt i markedet. Fløylia prosjektet med 700 boliger rett utenfor Tromsø sentrum, selger over all forventning

– Sammen skal vi skape en helt ny moderne bydel med lekeplasser, nærbutikk, treningssenter og gode nabolag. Vi er allerede godt i gang med å bygge ut infrastruktur og håper å komme i gang med å bygge selve boligene før sommeren 2021, innleder daglig leder i Fløylia AS, Kjetil Paulsen.

Så langt har salget av boligene gått over all forventning. Samtlige 88 boliger i byggetrinn 1 og 2 er solgt, og 14 av 20 boliger i trinn 3 er solgt.

– Vi skal bygge både leiligheter, eneboliger, rekkehus og tomannsboliger. Størrelsen varierer fra 45 til 136 kvadratmeter, og tilsvarende varierer prisene på boligene fra 2,5 million til i overkant av 7 millioner kroner, forklarer Paulsen, i en melding.

– Vi er opptatt av å bygge fremtidsrettede boliger og inkluderer derfor trådløs smarthusteknologi fra Eaton som en del av den faste installasjonen. Det medfører at lys og varme styres trådløst, og at boligeiere enkelt kan oppgradere med flere funksjoner om ønskelig.

-Veien til et fullverdig teknologi-hjem der alt kan styres ved hjelp av mobil, nettbrett eller tale er derfor kort.

Han peker på løsninger som hjemme-borte-bryter, intelligent styring av varme og vann-stopp-funksjon som svært nyttige.

Les hele artikkelen her.