Barlindhaug Eiendom tar en tydeligere nasjonal posisjon

I snart 30 år har Barlindhaug Eiendom AS spilt en viktig rolle i utviklingen av store boligområder og næringseiendommer i Nord-Norge. Nå er fokuset endret.

Barlindhaug Eiendom har gjennom flere tiår bidratt i utviklingen av landsdelen. Vi er stolte over å ha skapt mange av de flotteste boligområdene i landsdelen og bidratt til å skape nye arbeidsplasser gjennom næringsparker, kontorbygg og kjøpesentre.
For å kunne vokse tar vi geografiske grep hvor markedet er i sterkest utvikling, med mål om å doble aktiviteten. De siste årene har vi derfor økt vår virksomhet vesentlig i Midt-Norge, Østlandet og Bergen. I tillegg har vi etablert kontorer i Trondheim og på Lillestrøm.
Selskapet nye posisjon markerer vi nå med et skikkelig ansiktsløft. Vi har fått ny logo, ny nettside og forsterket identitet. Vi skal snakke med en tydeligere stemme i markedet og bli mer attraktiv som samarbeidspartner og arbeidsplass.
Vårt løfte er å skape gode bomiljøer for deg. Vi vil fortsatt ha vårt hovedkontor i Tromsø og eies lokalt. Vårt hjerte er i nord og vi skal fortsatt bidra til vekst og utvikling av Nord-Norge.
Vi håper du vil slå følge på veien.