– Vi gleder oss til å flytte inn!

Det er stor byggeaktivitet på Dalgård i disse dager. Dalgårdstunets 14 rekkehus ble nylig ferdigstilt – og nå står de 115 leilighetene for tur.

Les Hele artikkelen her!

–– Vi har tre av fire bygg ute for salg nå, forteller Maren Johnsen Smedhaug fra EiendomsMegler 1. Hun er megler for Dalgårdstunet og har også hovedansvaret for å følge opp boligprosjektet for utbygger Barlindhaug Eiendom.

De første leilighetene skal stå ferdig i 2024 og vil da bli et naturlig treffpunkt og nærsenter for lokalbefolkningen. Store grøntområder med sosiale soner og lekeplasser omkranset av de fire leilighetsbyggene, handelsareal med blant annet ny dagligvarebutikk og apotek, samt et åpent torg skal tilføre noe positivt til både nærområdet og beboerne som flytter inn.

Rekkehusene er solgt og allerede innflyttingsklare. De gode tilbakemeldingene som kommer fra de ferske rekkehuseierne, er en god indikasjon på hva leilighetskjøperne kan forvente. Felles for både rekkehus og leiligheter er at hver boenhet har gjennomgått møysommelig planlegging for å skape funksjonelle boliger med høy arealutnyttelse og bokvalitet.