barlindhaug-eiendom

Dalgårdstunet

Prosjektet består av fire bygg med totalt 115 leiligheter, samt rekkehus fordelt på to rekker. Vi har lagt vekt på å skape et lunt og hyggelig miljø hvor alle beboere kan trives.

Om prosjektet

Med totalt 115 leiligheter tilgjengelig, vil du kunne finne en bolig som passer dine behov og preferanser. Vår målsetning er å tilby utrolig flotte planløsninger og god standard i alle våre leiligheter. Uansett om du trenger en mindre leilighet på 35 kvadratmeter eller en romsligere bolig på 130 kvadratmeter, vil du finne varierte alternativer som kan tilpasses din livsstil.

Den attraktive beliggenheten på Dalgård gir deg nærhet til både byen og vakre Bymarka. Du vil ha enkel tilgang til urbane fasiliteter, butikker og kulturtilbud samtidig som du kan nyte den fantastiske naturen rett utenfor døren. Dette gir deg det beste fra begge verdener og muligheten til å leve et aktivt og variert liv.

Type prosjekt

Leiligheter, rekkehus

Prosjektstatus

Til salgs

Sted

Trondheim

Nærhet til

by og mark

14 Rekkehus

Rekkehusene i Dalgårdstunet er fordelt på to rekker. Husene i bygg B1 er på ca 140 kvm og i bygg B2 er de på ca 150 kvm. 

Store rekkehus med gode og innholdsrike planløsninger kommer snart for salg på Dalgård! Husene har spennende arkitektur som skiller seg ut, med spennende materialbruk og farger på fasadene og store vindusflater som slipper lyset inn.

Leiligheter

Mellom byggene kommer et stort og solrikt grøntområde med lekeplasser for de små og sosiale soner for de voksne. Prosjektet er utformet med ønske om å skape et hyggelig og lunt bomiljø for alle. Under to av byggene kommer det matbutikk og annen næringsvirksomhet. Vi har stort fokus på bærekraft og miljø i byggeprosessen.

  • 115 leiligheter totalt, fra 35 til 130 kvm
  • Utrolig flotte planløsninger og god standard
  • Attraktiv beliggenhet på Dalgård, nær byen og Bymarka
Dalgårdstunet, Trondheim

Vil du vite mer om prosjektet?

 

Utforsk andre prosjekter