barlindhaug-eiendom

Fløylia

Tromsøs nyeste bydel! Her kommer 750 enheter fordelt på leiligheter, småhus og næring. 

Om prosjektet

Her vil du finne dagligvarehandel, treningssenter og egen skibakke. Fløylia ligger med Tromsøs fineste utsikt mot vest, hvor alle får fantastisk utsikt og solforhold. 

Fløylia har en spektakulær beliggenhet for å kunne favne spillet mellom hav, fjell og himmel. Nyt morgenkaffen på balkongen, mysende og morgentrøtt mot sommernattas solmagi – sola som aldri gikk ned. Eller ta termokoppen i handa og (den korte eller lange) turen oppover Fløya med sola i ryggen.

Utsynet som åpner seg etter få høydemeter gir deg følelsen av å bestige et lite fjell, i egen bakhage. Vår og høst kan du følge solnedgangen mellom fjellene i Kaldfjorden i vest. På vinteren kan du nyte blåtimen og nordlyset som danser over Tisnes.

Type prosjekt

Leiligheter, rekkehus, tomannsboliger

Prosjektstatus

Til salgs

Sted

Tromsø

Et unikt prosjekt

Det nye nabolaget bygges nå 10 min unna sentrum, rett ved foten av Fløya, med alle turmulighetene det gir deg. Det er også lagt mye arbeid i planen for uteområdene. Her er flere lekeplasser i nabolaget, grønne lunger og møteplasser for både store og små. Området består av ulike boenheter som dekker mange behov. Fra leiligheter i ulike størrelser til en-, to- og firemannsboliger. Nyt godt av de moderne boligene og alt livet gir deg mellom havet og foten av Fløya.

Den ideelle beliggenheten

Fløylia, Tromsøs nyeste bydel, tilbyr den perfekte beliggenheten for de som ønsker å kombinere nærhet til sentrum med naturskjønn skjønnhet og praktiske fasiliteter. Plassert på fastlandet, bare 10 minutters kjøring fra Tromsø sentrum, er Fløylia et ideelt valg for de som ønsker å bo i et rolig område med enkel tilgang til alt byen har å tilby.

Det som virkelig skiller Fløylia fra mengden, er dens fantastiske sol- og utsiktsforhold mot vest. Her kan du nyte magiske solnedganger og utsikter fra ditt eget hjem. Bakgården fungerer som et turområde, som gir deg muligheten til å utforske naturen og gå opp og over Fløya, en av Tromsøs mest besøkte fjell.

Flott nærområde

Transport er en lek fra Fløylia, spesielt i rush-tiden. Det er gode bussforbindelser til sentrum med avganger hvert 10. minutt, som gjør pendling enkelt og praktisk for deg og din familie.

For de som er glad i vintersport, har Fløylia også sin egen skibakke med trekk, slik at du kan glede deg over skiaktiviteter rett utenfor døren. Og hvis du foretrekker trening på innendørs treningsstudio, er det bare en kort gåtur til det lokale treningssenteret, Feel24.

I tillegg er det gåavstand til ny dagligvarehandel, noe som gjør matinnkjøp til en lek. Fløylia gir deg dermed muligheten til å leve et komfortabelt og praktisk liv, samtidig som du omgis av Tromsøs naturskjønnhet.

Magisk turområde

Havutsikt

Gode bussforbindelser

Dagligvare kommer

Treningssenter kommer

Nærhet til skole og barnehage

Elveslettvegen, 9020 Tromsø

Vil du vite mer om prosjektet?

 

Utforsk andre prosjekter