barlindhaug-eiendom

Melhustunet

Flott utsikt, store grøntarealer og sentrum som nærmeste nabo, oppfyller boligdrømmen du og dine har ventet på.

Om prosjektet

Melhustunet ligger kun et steinkast fra Melhus sentrum, og består av flere frittstående bygg. Samlet kan du velge mellom boenheter fra små 2-roms til store 4-roms.

Type prosjekt

Leiligheter

Prosjektstatus

Til salgs

Sted

Melhus

Gangavstand

til det meste

Beliggenheten

Melhustunet, Melhus sitt grønneste boligområde, tilbyr den perfekte beliggenheten for de som ønsker å kombinere nærhet til sentrum med naturskjønn skjønnhet og praktiske fasiliteter. Gåavstand fra Melhus sentrum, er Melhustunet et ideelt valg for de som ønsker å bo i et rolig område med enkel tilgang til alt byen har å tilby. Dette er stedet du og din familie har ventet på for å oppfylle boligdrømmen deres, hvor gresset alltid virker grønnere.

Dette gir enkel tilgang til alle nødvendige fasiliteter, butikker, restauranter og mer. Boligområdet består av flere frittstående bygninger som gir en følelse av rom og privatliv.

Finn boligen som passer deg

Melhustunet har en rekke boligenheter å velge mellom, fra koselige 2-roms leiligheter til romslige 4-roms leiligheter. Dette gir deg muligheten til å finne akkurat den boligen som passer for deg og din livsstil. Med flott natur rundt og alle bekvemmeligheter i nærheten, er Melhustunet et ideelt sted å kalle hjem.

Alle leilighetene er gjennomgående, med dagslys fra øst og vest. Folk har ulike behov når det gjelde bolig, og vi har derfor tilstrebet en variert sammensetning av leilighetstyper.

Melhustunet 30, 7224 Melhus

Vil du vite mer om prosjektet?

 

Utforsk andre prosjekter