barlindhaug-eiendom

Nytorvet Boligpark

Sentrumsprosjekt i hjertet av Gjøvik. I den nye boligparken på Nytorvet kommer det 135 flotte boliger i alle størrelser. 

Om prosjektet

Rolig, solrikt og sentralt beliggende i Gjøvik byr Nytorvet Boligpark på moderne utsiktsleiligheter i grønne omgivelser. Med både 2-, 3- og 4-romsleiligheter finnes det her et mangfold av bomuligheter. Enten du er førstegangskjøper eller skal flytte i godt voksen alder kan denne fredelige idyllen midt i sentrum passe deg. Muligheter for parkeringsplass til alle leilighetene. 

Midt i Gjøvik sentrum bygget vi tidligere prosjektet "Origo", som ble en stor suksess. Origo var en nyskapning i Gjøvik, gjennom at vi åpnet opp og etablerte gangvei gjennom et boligkvartal. Dette er et eksempel på byutvikling i praksis. 78 flotte leiligheter fra 26 til 170 kvadratmeter gjorde at kvartalet fikk en fin spredning i alderssammensetning. Vårt mål er å overgå suksessen med det nye prosjektet – Nytorvet Boligpark.

Type prosjekt

Leiligheter

Prosjektstatus

Til salgs

Sted

Gjøvik

Midt i sentrum,

nærhet til det meste

Løsninger som tilrettelegger
for en sosial livsstil

Nytorvets fasiliteter legger til rette for at du kan være sosial med venner, familie eller andre Nytorvet-beboere. Her er det bil- og sykkeldeling og muligheter for å drive urbant landbruk i grønne omgivelser for de av beboerne som ønsker det.

Hva sier arkitekten?

Som arkitekt er det ekstra motiverende å jobbe med et prosjekt hvor det legges inn kvaliteter som vi normalt ikke får anledning til å arbeide med. Dette har vi fått mulighet til i Nytorvet Boligpark.

Vår intensjon er å skape moderne planløsninger og praktiske leiligheter som på den ene siden henvender seg til byen med gaterom og offentlige parker, og på den andre siden det skjermede hagerommet. Leilighetene vender i hovedsak ut mot ekstra romslige, private balkonger og terrasser, med spennende utsikt utover Mjøsa, kirken eller begge deler. Mange av leilighetene får dagslys inn fra to ulike sider, noe som sikrer gode solforhold gjennom hele dagens gang.

Nytorvet Boligpark, Øvre Torvgate, Gjøvik

Vil du vite mer om prosjektet?

 

Utforsk andre prosjekter