barlindhaug-eiendom

Pynten

Pynten er plassert på Harstads nye orkesterplass, ytterst på Holstneset, rett over vågen fra Kulturhuset. Her er ingen foran, ingen ved siden. Kun det du lar øyet hvile på. Trondenes kirke, Grytøya, Sandsøya og Senja i nord. Sjøfronten og mektige fjellkjeder i øst. Byen i sør og vest. Hurtigruta på vei inn Vågsfjorden. Tett på alt sammen.

Om prosjektet

Ditt nye hjem blir trivelig å se på. Bygget er kledd i trepanel, som gir et varmt og levende uttrykk samtidig som det er moderne, miljøvennlig og stilrent. Fasaden er brutt opp med både store og små vindusflater, noe som skaper spenning og variasjon på nært hold og på avstand. Omgitt av kaipromenaden og hyggelige fellesområder er vi sikker på at du vil føle deg hjemme - også når du er ute.

Type prosjekt

Leiligheter

Prosjektstatus

Til salgs

Sted

Harstad

Sentrumsnært

med sjøutsikt

Ut mot havet

Ytterst på Holstneset i Harstad kommer ditt nye hjem helt ut mot havet. Det blir som å sitte i baugen på et stort skip med fri sikt på alle kanter – hjemme i din egen stue. Ingenting kommer i veien for utsikten og sola. I de 70 splitter nye leilighetene kommer heller ikke noe mellom deg og den behagelige hverdagen: Gressklipping, snømåking og annet vedlikehold er det andre som tar seg av, og bilen står tørt og trygt i garasjen.

Beliggenhet

På Pynten skal heller ikke avstander komme imellom deg og det du trenger og liker. Det aller meste ligger i kort gå avstand. Butikker, kulturhus, bibliotek, legesenter og lekeplasser er noe av det du har like ved. Øvrige tilbud finner du ved å følge den idylliske Havnepromenaden i 10 minutter inn til bykjernen.

Tore Hunds gate 7C, Harstad

Vil du vite mer om prosjektet?

 

Utforsk andre prosjekter