barlindhaug-eiendom

Skjoldneshagen

Innflytningsklare leiligheter og townhouse. Dette nylig ferdigstilte boligsameiet har en sentral, attraktiv og meget barnevennlig beliggenhet på Nesttun i Fana bydel.

Om prosjektet

Boligene har en flott plassering mot sørvest og blokkene i boligsameiet Skjoldneshagen, omkranser et felles uteområde. Fellesarealene er flott opparbeidet med interne veier, plen, prydbusker, lekestativer og sosiale møtepunkt, som vil bli til stor glede for både store og små.

Skjoldneshagen er en del av en større utbygging på Skjoldnes, hvor et helt nytt nabolag har vokst frem. Blant annet kan Skjoldnesparken nevnes, som er et 230 meter langt miljølokk, over Fritz C. Riebers veg. Dette består i dag av grøntarealer, benker, beplantning, landskapskunst, tennisbane, ballbinge, lekeplass, badmington- og bouletbane med mer. Skjoldnesparken har blitt et miljøfremmende rekreasjonssted med et variert tilbud som fritid, sport- og treningsfasiliteter for folk i alle aldre. Like ved finner du også et moderne vertshus, Konow Lund, som tilbyr både kolonial, restaurant, business hub, overnatting og aktivitetstilbud.

Type prosjekt

Leiligheter, townhouse

Prosjektstatus

Til salgs

Sted

Bergen

Familievennlig,

sentralt og attraktivt område

Vil du vite mer om prosjektet?

 

Utforsk andre prosjekter