barlindhaug-eiendom

Verkstedhagen

Sentrumsleiligheter i Sørumsand. Fordelt på flere frittstående bygg, kan du velge mellom en av de prosjekterte selveierleilighetene. Du finner flere flotte hjørneleiligheter med gode sol- og utsiktsforhold.

 Verkstedhagen, Sørumsand

Boligprosjektet Verkstedhagen ligger idyllisk til i Lillestrøm kommune, sentralt beliggende i Sørumsand sentrum. Et mangfold av bomuligheter fordelt på ulike moderne og arealeffektive planløsninger. 

Boligområdet holder til i solrike og grønne omgivelser, mellom Sørumsand verksted og villabebyggelsen i Bekkedroga. Her befinner du deg i umiddelbar nærhet til skoler og barnehager, flotte turmuligheter, offentlig kommunikasjon og butikker. 

Type prosjekt

Leiligheter

Prosjektstatus

Til salgs

Sted

Sørumsand

Gode forhold

for sol og utsikt

Om prosjektet

Verkstedhagen ligger attraktivt til i Sørumsand sentrum, i umiddelbar nærhet til kollektivtransport, shopping, dagligvarebutikker og koselige spisesteder. I tillegg gir området deg mange muligheter for en aktiv hverdag, med idrettsparken og flere sentrale treningssentre bare en kort spasertur unna, samt vakre turstier og badevann i nærheten som lar deg utforske naturen rundt Glomma.

Om område

Med utgangspunkt og inspirasjon fra industrihistorien i området, bygges det her frittstående bygninger som står i stil med eksisterende bebyggelse. Industrielle materialer møter moderne løsninger. 

Grøntarealene som strekker seg fra nord til sør, myker opp omgivelsene og skaper en estetisk flott harmoni Med både 2-, 3- og 4-romsleiligheter tilgjengelig, finnes det her et mangfold av bomuligheter fordelt på de ulike moderne og arealeffektive planløsningene. 

Du finner også flere flotte hjørneleiligheter med gode sol- og utsiktsforhold.

Verkstedhagen 1-3, Sørumsand

Vil du vite mer om prosjektet?

 

Utforsk andre prosjekter