barlindhaug-eiendom

Villa Amtmann

Denne attraktive eiendommen ligger sentralt, med umiddelbar nærhet til Bergen sentrum, kjøpesenter, tog, bybane og vakre turområder.

Om prosjektet

Ute etter et hjem med det lille ekstra i Bergen sentrum? Da bør du kikke ekstra nøye på dette prosjektet. Her finner du største og mest eksklusive leilighetene, med den flotteste utsikten, de beste solforholdene og økt standard på materialvalg.

Type prosjekt

Leilighet

Prosjektstatus

Til salgs

Sted

Bergen

Fine sol-

og utsiktsforhold

Kvaliteter med boligen

Inne i leilighetene blir du møtt av smakfulle farge- og materialvalg, som skaper en moderne og innbydende atmosfære. Standarden er høy, og planløsningen er gjennomtenkt for å tilfredsstille dagens behov. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen gir et sosialt og luftig rom der du kan slappe av og underholde gjester. Kjøkkenet, levert av Sigdal, er velutstyrt og gir deg alle nødvendige fasiliteter.

Leilighetene har helflisede bad/vaskerom av god kvalitet, som bidrar til et stilfullt og moderne uttrykk. Entréområdet og soverommene er pent utført og gir en behagelig atmosfære. Noen av leilighetene har i tillegg den ekstra fordelen av "walk-in garderobe" og eget baderom tilknyttet hovedsoverommet.

Villa Amtmann, Kalfarveien 20, Bergen

Vil du vite mer om prosjektet?

 

Utforsk andre prosjekter