barlindhaug-eiendom

Workinntoppen

Workinntoppen har vært et populært valg blant boligkjøpere siden salgsstarten i 2014. Mer enn 400 familier har funnet sitt nye hjem i dette området, og mange av dem har gitt oss positive tilbakemeldinger om planløsningene, arkitekturen, romslige balkonger og ikke minst den fantastiske beliggenheten på toppen av Tromsøya. 

Om prosjektet

Workinntoppen boligprosjekt i Tromsø tilbyr moderne, attraktive boliger med anerkjent design og høykvalitets materialer. Vi har et variert utvalg av leilighetstyper og størrelser, slik at du kan finne din ideelle bolig.

Vi legger stor vekt på funksjonalitet og estetikk med gjennomtenkte planløsninger og moderne fasiliteter som svarer til dagens komfortkrav. Hos Workinntoppen finner du fellesområder og grønne områder for fellesskap og sosialisering.

Type

Leiligheter

Prosjektstatus

Ferdigstilt

Sted

Tromsø

Nærhet til

byen og marka

Workinntoppen, Tromsø

Om beliggenhet

Med sin beliggenhet på Tromsøya gir Workinntoppen deg fantastisk utsikt over byen og naturen rundt. Nærheten til Workinnmarka er en stor fordel, og gir deg muligheten til å nyte naturen og det vakre landskapet. Workinntoppen kombinerer moderne livsstil med naturskjønnhet og skaper et unikt og ettertraktet bosted i Tromsø.

Utforsk andre prosjekter