barlindhaug-eiendom

Åmotparken

Med en fantastisk utsiktstomt mot øst og sør, kan du nyte gode solforhold og en utsikt rett fra din egen balkong/terrasse. Beliggenheten byr på praktisk tilgang til dagligvarehandel med Kiwi-butikken like i nærheten, samt enkel tilgang til kollektivtransport.

Om prosjektet

Velkommen til et nytt og spennende boligprosjekt, strategisk plassert på Hegrevegen 2, midt i hjertet av Rælingen kommune. Med en fantastisk utsiktstomt mot øst og sør, kan du nyte gode solforhold og en panoramautsikt rett fra din egen balkong eller terrasse. Beliggenheten byr på praktisk tilgang til dagligvarehandel med Kiwi-butikken like i nærheten, samt enkel tilgang til kollektivtransport for stressfri reise. Med kun 6 minutters kjøring eller 16 minutter med kollektivtransport fra Lillestrøm stasjon, og litt over en kilometer til Rælingen sentrum og Marikollen skianlegg, tilbyr dette prosjektet en ideell blanding av byliv og naturglede.

Type prosjekt

Leiligheter

Prosjektstatus

Under utvikling

Sted

Rælingen
  • Planlegging

  • Kommer snart

  • Salget er i gang

  • Byggestart

  • Innflytting

Om beliggenhet

Med kun 6 minutters kjøring eller 16 minutter med kollektivtransport fra Lillestrøm stasjon, og litt over en kilometer til Rælingen sentrum og Marikollen skianlegg, tilbyr dette prosjektet en ideell blanding av byliv og naturglede.

Kvalitet og komfort

Vi legger vekt på kvalitet og komfort, med en solrik tomt som gir god utsikt mot øst og et fokus på å skape innbydende uteområder. I tillegg vil vårt felles uthus i gårdsrommet være et samlingspunkt for beboerne, hvor man kan møtes og nyte fellesskapet. Her tilbyr vi bil- og sykkelparkering i egen parkeringskjeller, slik at du kan nyte en enkel og organisert livsstil.

Meld interesse

 

Utforsk andre prosjekter