barlindhaug-eiendom

Bakseter Gård

Et spennende boligprosjekt med en sentral beliggenhet i Sørumsand sentrum, som knytter området sørlig for Sørumsand stasjon sammen. Dette prosjektet tilbyr en unik mulighet til å bo i hjertet av Sørumsand.

Om prosjektet

Dette spennende prosjektet består av ca. 80 leiligheter og er for tiden under utvikling, med tanke på å tilby et mangfoldig utvalg av boliger som passer ulike behov og livsstiler. Tomten ble kjøpt i samarbeid med partneren Blankenborg nybygg, som eier 30 % av selskapet Bakseter Gård AS. Denne felles innsatsen sikrer at prosjektet får en solid plattform for suksess og gjør det mulig å realisere visjonen om et levende og attraktivt boligområde.

Bakseter Gård har som mål å skape et fellesskap der beboerne kan trives og føle seg hjemme. Med moderne og funksjonelle leiligheter, samt en rekke fellesfasiliteter og grøntområder, legges det til rette for en livsstil som kombinerer komfort, bekvemmelighet og kvalitet. 

Type prosjekt

Leiligheter

Prosjektstatus

Under utvikling

Sted

Sørumsand
  • Planlegging

  • Kommer snart

  • Salget er i gang

  • Byggestart

  • Innflytting

Om beliggenhet

Velkommen til Bakseter Gård - et spennende boligprosjekt med en sentral beliggenhet i Sørumsand sentrum, som knytter området sørlig for Sørumsand stasjon sammen. Med adressen Turbinveien 9A m.fl., 1920 Sørumsand, tilbyr dette prosjektet en unik mulighet til å bo i hjertet av Sørumsand.

Prosjektet

Prosjektet er under utvikling. Mer informasjon kommer.

Prosjektet

Prosjektet er under utvikling. Mer informasjon kommer.

Meld interesse

 

Utforsk andre prosjekter