barlindhaug-eiendom
Barlindhaug Eiendom

 

Velkommen til Elvebredden

Kommer for salg

Meld din interesse for å bli holdt oppdatert om den kommende salgsstarten.

Meld interesse

Bo på Elvebredden i Drammen


Det er en stor glede for oss å introdusere Elvebredden Bolig. Vakkert beliggende helt på elvebredden langs Drammenselva. En sjelden sjanse for alle som ønsker «det lille ekstra». Lengter du etter en enkel tilværelse i en flunkende ny bolig, og samtidig bo nært elv, fjell og by, er dette en unik mulighet!

Elvebredden blir 28 nye selveierleiligheter i varierte størrelser. I Elvebredden får du balansen mellom puls og ro. Det er lagt stor vekt på felles park og promonade ved elva, slik at du kan få den livsstilen du ønsker deg. Det blir bryggepromenade, flotte grøntområder mellom byggene, sykkelparkering og fellesrom.


Drammen

Rett ved Drammenselva

Parkering

Fra 40 kvm

Beliggenhet

Landfalløya er en del av den gamle, vestgående hovedgaten på Bragernes, og navnet Landfaldøen ble formelt stadfestet allerede i 1866. Gaten strekker seg fra den gamle bygrensen ved Landfald til Hotvetbekken, hvor den endrer navn til Øvre Storgate. Øvre Storgate er en av de eldste hovedgatene i byen og strekker seg helt til Bragernes torg. Denne gaten er kjent for å være et av Drammens best bevarte bygningsmiljøer fra perioden 1811 til 1866. Deler av storfilmen «Kampen om Narvik» ble spilt inn i dette autentiske og historiske miljøet.

Om prosjektet

Elvebredden er et unikt boligprosjekt som vil bestå av 28 moderne leiligheter, perfekt plassert rett ved Drammenselva. Med bare 20 meter fra husveggen til vannkanten, får du en enestående nærhet til naturen - og ikke minst, alle leilighetene får vakker utsikt fra privat balkong. Foran bygningene vil det anlegges en vakker park med en opparbeidet promenade og tursti, som inviterer til rolige spaserturer langs elva. Den eksisterende brygga vil også bli restaurert, slik at du kan nyte et idyllisk og levende elvemiljø rett utenfor.

Gulskogen Gård


Dette unike boligprosjektet skal bygges på Drammens flotteste tomt med en beliggenhet rett ved elva og med utsikt over til idylliske Gulskogen Gård. 

Alle leilighetene får privat balkong mot elva, så her kan du nyte den fantastiske utsikten rett fra ditt eget hjem. Føl roen fra vannet og omgivelsene samtidig som du har nærhet til byens fasiliteter.

Velkommen til Elvebredden


Elvebredden vil består av 28 nye 2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter i varierte størrelser fra ca 40 til 150 m2. Leilighetene har gjennomgående høy standard, gode planløsninger og flott interiør. Alle leilighetene får private uteområder i form av balkonger eller markterrasser, med mest mulig utsikt og minst mulig innsikt. Alle leilighetene får utsikt mot elva.


Leilighetene fordeler seg på 2 bygg - A og B. Begge byggene har heis fra inngangsparti til alle etasjer. Det blir en ny og fin bryggepromenade langs sjøen, grønne og frodige soner mellom byggene i et rolig nabolag.

Hyggelig inne

De komfortable leilighetene kommer i mange varianter, her er det enkelt å finne den som passer akkurat til deg. Den gode følelsen av en ny bolig vil ønske deg velkommen første gang du går gjennom inngangsdøren, alt rundt deg er splitter nytt og du vil bruke minimalt med energi og ressurser på vedlikehold. 

God plass

Alle får sin private uteplass, de fleste i form av balkonger. Du kan også nyte sola i parken mellom boligene og elva, omgitt av planter og sittegrupper. Samtlige leiligheter får gode oppbevaringsløsninger i tillegg til en praktisk kjellerbod og det blir rikelig med sykkelparkering, både ute og inne.

Moderne og trivlig

Nyt hverdagen i moderne, vedlikeholdsfrie selveierleiligheter. Her er det rom for et bredt og godt mangfold i bofellesskapet; enten du kommer fra leilighet og ønsker mer plass, eller ønsker å bytte ut eneboligen til en vedlikeholdsfri hverdag i leilighet. Med både 2-, 3- og 4-romsleiligheter finner du her en bolig tilpasset deg og ditt behov.

Se siste nytt

Meld interesse for mer informasjon

Beskjed

Kontakt megler