Verkstedhagen 3

Boligprosjektet Verkstedhagen ligger idyllisk til i Lillestrøm kommune, sentralt beliggende i Sørumsand sentrum. Boligområdet holder til i solrike og grønne omgivelser, mellom Sørumsand verksted og villabebyggelsen i Bekkedroga. Her befinner du deg i umiddelbar nærhet til skoler og barnehager, flotte turmuligheter, offentlig kommunikasjon og butikker.

Vi har nå gleden av å presentere hus C som er det tredje trinnet på Verkstedhagen. Trinnet består av 32 nye leiligheter med moderne standard og svært gode solforhold. Interessen for leilighetene på Verkstedhagen har vært veldig god, og vi er stolte av å kunne presentere enda et nytt salgstrinn. Dette salgstrinnet består av 2-, 3- og 4-roms leiligheter med godt bearbeidede og gjennomtenkte planløsninger som passer for deg med sans for kvalitet.

Boligtype

Leiligheter

Samarbeidspartner

Sudrheim Gruppen AS

Hva sier arkitekten?

«Prosjektet Verkstedhagen består av tre karakteristiske trebygg med avskårne hjørner og lette balkonger. Byggene er utformet og plassert ut ifra hovedkriteriene sollys, utsyn og uterom. Det har gitt bygningene flere enn fire hjørner og en større andel leiligheter med mer enn en orientering. Balkongene vender inn mot det sosiale livet i gårdshagerommene – samtidig som bygningenes orienteringer minsker innsyn mellom leilighetene. Oppholdsrommene er plassert i forhold til hjørnene på byggene og fasaden er åpnet opp med høye vinduer og lave brystninger for å gi en åpen romfølelse og god visuell forbindelse til gårdshagene». 

Toppleiligheter

I toppen får leilighetene en-stavs eikeparkett og romslige, luftige løsninger. Ingen setter mer pris på sol enn oss, derfor har Verkstedhagen sine toppleiligheter også private takterrasser å by på.

Verkstedhagen byr på et bredt utvalg av ulike boliger, fra to-roms leiligheter på 37 kvm til fire-roms familieleiligheter på 124 kvm. Samtlige leiligheter vil ha ekstra takhøydeLeilighetene vil ha høy standard, med HTH kjøkken og parkettgulv, og høy komfort med vannbåren gulvvarm.

Arealeffektive og smarte

Alle leilighetene har gjennomtenkte planløsninger og flotte baderom med tidsriktige fliser. Leilighetene leveres med flotte og moderne kjøkken fra HTH. Alle oppganger og innvendige fellesareal får et tiltalende og representativt preg. Egen port-telefon inn til leiligheten, hvor du enkelt kan åpne døra for besøkende.