barlindhaug-eiendom

«Æ har trives utrulig godt siden den dagen æ flytta inn»

2023-10-27
Som boligutvikler er det ingenting som gjør oss gladere enn å høre at våre boligkjøpere trives i sine nye hjem. Det er en glede å se at vårt Fløylia-prosjekt har klart å imøtekomme de ønskene og behovene som Helene og våre andre boligkjøpere har hatt.
  • Boligkjøper


Helene var særlig tiltrukket av våre fine leiligheter med god planløsning, egen garasje, utsikt og solforhold. Hun likte også at rekkehusleilighetene ga henne følelsen av å bo i et eget hus.

Det å kunne designe sin egen bolig var også noe som Helene satte stor pris på.

Da Helene flyttet inn i leiligheten var hun positivt overrasket over størrelsen på både leiligheten og garasjen. Hun trivdes umiddelbart og har hatt en god opplevelse av å bo i Fløylia så langt.

Området oppleves som rolig og byr på god utsikt, masse sol og gode turmuligheter rett bak husveggen.

Fløylia ligger i et område med kortreist turglede for de som liker å gå på tur i skog og mark. Området har også mye å tilby for syklister og turgåere langs veiene, samt toppturer i umiddelbar nærhet til Fløylia.

Helene anbefaler derfor alle som ønsker å bo i et nyetablert område med nærhet til det meste, gode bussforbindelser, utsikt, sol hele dagen i en helt ny bolig, å kjøpe en bolig i Fløylia.

Les mer om boligprosjektet Fløylia her.