barlindhaug-eiendom

Kjetil blir regionsjef i nord for Barlindhaug Eiendom AS

2023-10-27
Barlindhaug Eiendom tydeliggjør satsingen i nord med egen regionsjef, og Kjetil S. Paulsen (55) har takket ja til å gå inn i stillingen. Paulsen går inn i en nyopprettet stilling som regionsjef nord for Barlindhaug Eiendom. Paulsen har jobbet i Barlindhaug Eiendom siden 2006, og han har lang og bred erfaring med bolig- og næringsprosjekter i Nord-Norge.
  • Selskap


Som regionsjef vil han jobbe med å skaffe nye spennende prosjekter og ha personalansvar for medarbeiderne på Tromsøkontoret.

-Vi vil styrke de ulike kontorstedene til Barlindhaug Eiendom med egne regionssjefer, sier administrerende direktør i Barlindhaug Eiendom, Trond Petter Robertsen.

Barlindhaug Eiendom AS har et utstrakt samarbeid med tomteeiere og andre utbyggere når vi går inn og gjennomfører våre prosjekter.

– Jeg gleder meg til å kunne bruke mer tid på nye samarbeidspartnere og bidra til utvikling av landsdelen, sier Kjetil S. Paulsen.

Økt volum på Østlandet

Selskapet har allerede regionsjef i Trondheim, og skal styrke satsningen på Østlandet med kontorsted på Lillestrøm.

– Vi har et økende antall prosjekter på Østlandet og vil søke etter regionsjef og flere ansatte på Østlandet, sier Trond Petter Robertsen.

Barlindhaug Eiendom

Barlindhaug Eiendom ble etablert i Tromsø i 1993, og er i dag en av Norges største og landsdekkende boligutviklere med kontorer i Tromsø, Trondheim, Lillestrøm og Bergen. Selskapet ble etablert i Tromsø i 1993.

Selskapet kjøper eiendommer for utvikling og transformasjon, primært ny boligbebyggelse, men også i kombinasjon med næring. Våre medarbeidere har bred erfaring fra store og komplekse utbygginger med intern kompetanse til hele utviklingsprosessen, fra ide til ferdig bygg. Flere av utbyggingsprosjektene skjer i samarbeid med andre utbyggingsaktører.

Vi setter oss egne bærekraftsmål i alle nye prosjekter. Nylig signerte vi Grønn byggallianses strakstiltak for utbyggere.