barlindhaug-eiendom

Stemningsfull Julegrantenning på boligprosjektet Fløylia

2023-12-04
I går, den første søndagen i advent, arrangerte Fløylia boligprosjektet i Tromsø julegrantenning for sine beboere og naboer. Arrangementet, organisert av de ansatte i Fløylia AS, ble en suksess med et imponerende oppmøte av beboere og naboer som delte gleden ved å markere starten på julesesongen.
  • Prosjekt

Fløylia AS, kjent for sitt engasjement for å skape et levende bomiljø, tok initiativet til å arrangere julegrantenningen. Beboerne i det nye boligprosjektet ble ikke bare invitert, men også naboer fra nærliggende områder, og resultatet var en magisk atmosfære som fylte prosjektet med julestemning og fellesskap.

I tillegg til det blendende juletreet som nå står som et symbol på samhold, ble det arrangert servering av gløgg og pepperkaker. Beboere og naboer samlet seg rundt, knyttet bånd og delte latter og smil, og skapte minner - og forhåpentligvis en ny tradisjon.

Høydepunktet på arrangementet var selvfølgelig besøket av ingen ringere enn julenissen selv. Barna, og kanskje også noen av de voksne, kunne ikke skjule gleden da den rødkledde mannen med hvitt skjegg. Julenissen delte ut små gaver, spredte ekstra sjarm til begivenheten.

Markedssjef Ann Margareth Hutchinson uttrykte sin glede over den fantastiske oppmøte. "Utrolig hyggelig å invitere til et slikt arrangement når så mange dukker opp. Over 100 naboer og beboere deltok, og det var virkelig et bevis på samholdet og fellesskapsfølelsen her på Fløylia," forteller hun.

Boligprosjektet Fløylia har nok en gang bevist at det ikke bare handler om å bygge hus, men også om å bygge et varmt og inkluderende hjem for alle som er en del av dette fellesskapet.