barlindhaug-eiendom

Trond Petter er ny toppleder i eiendomsgiganten

2023-10-27
Trond Petter Robertsen (49) er ansatt som ny administrerende direktør i Barlindhaug Eiendom AS. Robertsen tiltrer stillingen over nyttår. Han tar over etter Jens Arne Johnsen, som går av med pensjon.
  • Selskap


Barlindhaug Eiendom har i dag sendt ut denne pressemeldingen:

Robertsen er i dag prosjektsjef og styremedlem i selskapet, hvor han har jobbet siden 2009. 49-åringen er født og oppvokst i Lyngen utenfor Tromsø, og har bakgrunn fra NCC Bolig, OVF og Bærum kommune.

– Jeg er ydmyk og takknemlig for tilliten jeg har fått. Medarbeiderne i Barlindhaug Eiendom har bred kompetanse, er offensive og klare for å bygge flere gode bomiljøer. Det blir en glede å lede denne gjengen, sier Trond Petter Robertsen.

– Robertsen har solid erfaring fra Barlindhaug Eiendom. Han har hatt ansvaret for gjennomføring av store prosjekt, som BatteriParken i Hammerfest og Bjerkaker Sjøpark i Tromsø, samt utvikling av prosjekter på Østlandet, sier Kent-Helge Holst, styreleder i Barlindhaug Eiendom, og legger til:

– På vegne av styret benytter jeg også anledningen til å takke Jens Arne Johnsen. Han har bygd opp Barlindhaug Eiendom til å være en nasjonal boligutvikler, og han har vært sentral i utviklingen av nye boligområder, kjøpesenter, handelsparker og hoteller. Gjennom dette har han også hatt stor innflytelse på oppbygningen av entreprenørselskapet Consto.

– Jeg er trygg på at selskapet med sine dyktige medarbeidere og Trond Petter som leder vil fortsette sin offensive utvikling, sier Jens Arne Johnsen.

– Videre må jeg si at det i min tid har vært en spennende reise å utvikle et selskap forankret i Tromsø til å bli en nasjonal aktør, legger han til.

Johnsen er gründeren bak Barlindhaug Eiendom, som ble etablert i 1993. I starten konsentrerte selskapet seg om eiendomsutvikling i Tromsø. Eiendomsselskapet utvidet ganske raskt og har i dag prosjekter i de fleste store byene i Norge. Selskapet har hovedkontor i Tromsø, og avdelingskontorer i Trondheim, Bergen og på Østlandet.

Johnsen har vært styreleder i Barlindhaug AS fra 2007 og også styreleder i Consto Holding fra etablering og frem til 2019. Han vil være disponibel for Robertsen og Barlindhaug Eiendom fremover.