barlindhaug-eiendom

«Vi har funnet et sted vi virkelig trives, og vi gleder oss til å fortsette å utforske Pynten»

2023-10-27
Vi har nå bodd i vårt nye hjem siden desember, og det føles fortsatt like fantastisk som det gjorde fra dag 1. Vi stortrives virkelig her, og det er flere grunner til det
  • Boligkjøper


Først og fremst er det fantastisk å ha nærhet til havet. Fra senga vår kan vi ligge og se utover fjorden og samtidig høre på bølgeskvulp. Det er en utrolig avslappende og beroligende følelse å være så tett på naturen.

En annen stor fordel med vårt nye hjem er at en av oss kan gå til jobben. Dette gjør hverdagen mye enklere og mindre stressende, og vi sparer også penger på drivstoff og parkering. Vi har også merket at vi bruker byen i større grad enn tidligere. Det er så mye å se og oppleve her, og det er alltid noe nytt å utforske.

Vi har til og med redusert antall biler fra 2 til 1. Dette har ikke bare vært bra for miljøet, men også for vår egen økonomi. Vi kan enkelt gå eller sykle til butikker og aktiviteter i byen, og når vi trenger å reise lengre, har vi alltid muligheten til å ta bussen.

Alt i alt er vi utrolig fornøyde med vårt nye hjem og vår nye livsstil. Vi har funnet et sted vi virkelig trives, og vi gleder oss til å fortsette å utforske og oppleve alt det har å tilby.