barlindhaug-eiendom

«Jeg følte en umiddelbar tilknytning til stedet da jeg tok meg en titt på leiligheten»

2023-10-27
Da jeg først hørte om Pynten, ble jeg umiddelbart tiltrukket av ideen om å bo sentralt uten å måtte bekymre meg for vedlikehold av eiendommen eller parkering av bilen. Jeg følte en umiddelbar tilknytning til stedet da jeg tok meg en titt på leiligheten. Det var akkurat det jeg hadde lett etter, og jeg hadde en god følelse av at dette ville bli mitt hjem.
  • Boligkjøper
Siden jeg flyttet inn, har jeg stortrivdes på Pynten. Jeg føler meg heldig som har fått en så flott plass å bo. Alle naboene mine er så hyggelige og miljøet her er fantastisk. Det er en herlig følelse å kunne slappe av og finne roen i en ellers travel hverdag.

Jeg kan ikke vente med å se hvordan området rundt Pynten blir når det ferdigstilles nå i vår. Selv om måkene ofte har fest, så er det ikke noe som kan ødelegge den fredelige atmosfæren her. Nært på naturen!

Hvis du ønsker å bo et sted hvor du kan føle deg hjemme og samtidig være en del av et fantastisk fellesskap, vil jeg absolutt anbefale deg å sjekke ut Pynten. Det er et sted som virkelig har betydd mye for meg, og jeg er så glad for at jeg valgte å flytte hit.

Les mer om prosjektet Stian har flyttet inn i – Pynten på Harstad.